Multimerken tankkaart

Omrijden zodat u bij het juiste merk tankstation kunt tanken kost kilometers, dus brandstof en tijd. Ook kunt u daardoor geen gebruik maken van de goedkopere tankstations waarmee u behoorlijk zou kunnen besparen. Met de multimerken tankkaart zijn die problemen in één keer opgelost. Met de multimerken tankkaart kunt u tanken waar u maar wilt.

Voordelen van een multimerken tankkaart

Rijdt y veel auto dan kan het lijken dat het voordeliger is een tankkaart aan te kopen van een specifiek brandstofmerk. Toch blijkt dat in de praktijk nogal tegen te vallen. Met een multimerken tankkaart hebt u misschien minder directe voordelen maar in de praktijk blijkt dat de vrijheid te kunnen tanken waar u maar wilt dit ruimschoots compenseert. U hoeft niet eerst uit te zoeken waar zich een tankstation van dat specifieke merk bevindt wanneer u ergens voor het eerst, dus onbekend bent. U hoeft nooit om te rijden voor dat specifieke tankstation, nee u kunt direct bij het dichtstbijzijnde tankstation tanken, ongeacht het merk.

Het niet gebonden zijn aan een bepaald merk tankstation betekent ook dat tanken bij het goedkoopste tankstation met de multimerken tankkaart mogelijk is. De multimerken tankkaart is niet alleen goedkoop in aankoop, het laat u ook tanken zoals u dat wilt en dat kan dus goedkoop zijn.

Voordelig tanken in het buitenland

Met de multimerken tankkaart kunt u ook in het buitenland voordelig tanken. Met een tankkaart gekoppeld aan merken wordt wel door bijvoorbeeld Shell en Esso samengewerkt maar met de Multimerken tankkaart wordt het nog veel interessanter. Multimerken tankkaart werkt samen met DKV, het grootste Europese Multi Netwerk beschikbaar voor tankkaarten. Dit betekent in de praktijk dat alle aangesloten tankstations in België en de rest van Europa samengebracht zijn in een groot netwerk waardoor tanken in België en bijvoorbeeld Nederland of andere landen binnen Europa wel heel eenvoudig wordt.

Goedkoop tanken

De multimerken tankkaart kent geen opslag voor de benzineprijs. Dit betekent dat u gewoon de prijs aan de pomp betaald. Eens in de maand betaalt u een kleine bijdrage voor de tankkaart waarna u niets extra's betaalt om te kunnen tanken waar u maar wilt.

In Benelux landen tanken

Rijdt u niet alleen veel in België maar ook in Nederland, oriënteert u zich dan eens bij de Travelcard waarmee u in heel Nederland en bij meer dan de helft van de tankstations in België kunt tanken. Autorijden met de multimerken tankkaart wordt zo wel heel voordelig en internationaal.